Ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης
Ο Ειδικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Επαγγελματικής μας Ένωσης ορίστηκε πρόσφατα από τον ΠΙΣ Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης των Εφαρμογών των νέων Ευρωπαϊκών Απαιτήσεων (ETRs) που στοχεύουν στην αναμόρφωση του εκπαιδευτικού προγράμματος των ειδικευομένων στη Χώρα μας.

Το περασμένο Σάββατο 23/9/2023 προσκλήθηκε να συμμετέχει στην θεματική συνάντηση για την ιατρική εκπαίδευση στη Σύνοδο των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων στο Ηράκλειο της Κρήτης και να παρουσιάσει το πλαίσιο των ETRs.

Η παρουσίαση του στη συνάντηση αναρτάται σε powerpoint για την ενημέρωσή σας.
Να σημειώσουμε ότι η Επαγγελματική μας Ένωση πρωτοπορεί γιατί συμμετείχε δυναμικά με τη παρουσία των εκπροσώπων της (Ε.Τούλης & Π.Χαβατσιώτης) στην πρώτη συνάντηση (Conference) της παρουσίασης από την UEMS των ETRs στις Βρυξέλλες τον περασμένο Μάιο και αυτό ίσως αποτέλεσε και την αιτία οι παθολόγοι να αναλάβουν την υπευθυνότητα αυτή για τη Χώρα μας.

Διαβάστε σε Flipbook την ανάρτηση της παρουσίασης ΕΔΩ

Explore More

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΣ ΕΕΠΕ

Πρακτικά ΔΣ  ΕΕΠΕ, Αθηνα 27/4/2024 Παρόντες : Τούλης Ευάγγελος Αντωνιάδης Αντώνης Πυρπασόπουλος Μάριος Βήτος Δημητριος Κωνσταντινόπουλος Τάκης Χαλβατσιωτης Παναγιώτης Αθηνα 27/4/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΠΕ – Περαιτέρω απαξίωση των παθολόγων

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την περαιτέρω υποβάθμιση του ρόλου του παθολόγου εκφράζει η ΕπαγγελματικήΈνωση Παθολόγων Ελλάδος, μετά την έκδοση νέου ΦΕΚ για τους όρους και τη διαδικασία υλοποίησης του

Επιστολή ΠΙΣ προς Υπουργό υγείας κ Α. Πλεύρη

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του ΠΙΣ προς τον Υπουργό υγείας κ Α Πλεύρη Πατώντας ΕΔΩ