Ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο και στις 13:00 η Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδος θα διοργανώσει συγκέντρωση στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, όπου εκτός μελών του ΔΣ της ΕΕΠΕ, έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν παθολόγοι του Νομου Αργολίδος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος ( καθώς και τον συνάδελφο παθολόγο Κωτσογιάννη Σταύρο που βοήθησε στη διοργάνωση ) για τη συνεργασία και την παραχώρηση της αίθουσας του Ιατρικού Συλλόγου , ώστε να γίνει συζήτηση για θέματα που άπτονται της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων.

Είναι η πρώτη εκδήλωση που οργανώνουμε στην Πελοπόννησο και εκτός των παθολόγων της Αργολίδας , θα θέλαμε να καλέσουμε και άλλους παθολόγους απο άλλους νόμους της Πελοποννήσου (του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα Υγείας) να παρευρεθούν στη συζήτηση που θα γίνει.
Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις διοργανώσεις αυτές και σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος , ώστε να αυξηθεί η ενεργός συμμετοχή των παθολόγων στην ΕΕΠΕ και να υπάρχει πάντα ανοικτή και διαρκής συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τον παθολόγο.

 

Εκ του ΔΣ

 

Κωνσταντινοπουλος Παναγιωτης
Υπευθυνος Οργανωτικού


Τουλης Ευάγγελος
Πρόεδρος ΔΣ