Αγαπητοί  συνάδελφοι,

          Ως  Πρόεδρος  της  Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος και  πλειοψηφείσας σύμβουλος στις πρόσφατες αρχαιρεσίες  της Εταιρείας μας,  θα  ήθελα   να  παρακαλέσω  τους συναδέλφους ελεύθερο-επαγγελματίες Παθολόγους  να  συνδράμουν στην  τιτάνια προσπάθεια, που  βρίσκεται σε εξέλιξη, για   τον  εμβολιασμό  του πληθυσμού ενόψει της προφύλαξης από το επερχόμενο τέταρτο κύμα.

          Η μικρή ανταμοιβή από πλευράς της Πολιτείας για τον εμβολιασμό στο Ιατρείο σίγουρα δεν  αντικατοπτρίζει το προσφερόμενο έργο, πλην όμως θεωρώ, ότι είναι κοινωνική μας υποχρέωση ως των κύριων Επιστημόνων Υγείας που προσφέρουν πολύτιμο έργο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα να αναλάβουμε αυτό το έργο και να μην απεμπολήσουμε τα δικαιώματα μας προσφέροντας επιχειρήματα σε άλλους Επιστήμονες Υγείας συναφών επαγγελμάτων .

          Όσον  αφορά  τον κατ΄ οίκον  εμβολιασμό, πιστεύω, ότι θα μπορούσε να γίνει σε μεγάλο αριθμό τα Σαββατοκύριακα  με την οργάνωση συναδέλφων σε δυάδες  για την ταχύτερη μετακίνηση και διεκπεραίωση της  διαδικασίας.

          Εξετάζεται επίσης και η δυνατότητα η συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την πιο ευρεία εμβολιαστική κάλυψη.

         Το Υπουργείο Υγείας διασφαλίζει την ανάληψη πλήρους Αστικής Ευθύνης από το Κράτος και τυχόν  επείγοντα περιστατικά κατά τον εμβολιασμό θα  αντιμετωπίζονται από το Ε.Κ.Α.Β.

          Προσβλέπουμε στην ευρεία σας συμμετοχή και στήριξη για την αντιμετώπιση της νέας πρόκλησης για την Δημόσια Υγεία και για το κοινωνικό καλό.

          Σας  ευχαριστώ.

                                                                                     Ο πρόεδρος                                                                    

                                                                                   Ευάγγελος Τούλης                                                                   

Explore More

Επιστολή ΠΙΣ προς Υπουργό υγείας κ Α. Πλεύρη

15/12/2021 0 Comments 0 tags

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του ΠΙΣ προς τον Υπουργό υγείας κ Α Πλεύρη Πατώντας ΕΔΩ

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΠΕ

30/04/2022 0 Comments 0 tags

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ23-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΒΟΛΟΣ, VALIS HOTEL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

15/10/2020 0 Comments 0 tags

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ε.Π.Ε) HELLENIC PROFESSIONAL UNION OF INTERNISTS (H.P.U.I.) Ερμού 57-Θεσσαλονίκη, Τ.Κ 54623, ΔΟΥ Β ΄Λαρίσης, ΑΦΜ:997174096 Τηλ: 6973557343, 6944297727 E-mail:eepe2014@gmail.com, Ιστολόγιο: eepe2014.blogspot.gr, www.internists.gr =============================================================================================== ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ